Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твКултурата и екологията са неразривно

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твКултурата и екологията са неразривно
Коментари Харесай

Никола Вапцаров: Ако не дадем 33 000 лева за дюбели, които струват 4000 лв., ще има пари за нови автобуси

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Културата и екологията са неразривно свързани тематики. Последните десетина години ние сме очевидци в международен мащаб на странни решения по връзки на екологията. Реално, с цел да подпомогнем екологията в страната може да се вложат пари в екологичен градски превоз и газификацията. 

Това разяснява в ефира на Нова тв Карлос Контрера от Вътрешна македонска революционна организация.

--BANNER_MARK-

 Г-н Контрерас харчи като либерал. До в този момент по всяка една от тематиките, той предлага разходване на обществени средства, до момента в който аз считам, че решението е градския превоз да се ръководи дейно, да не се източва. Например няма да дадем 33 000 лв. за дюбели, които костват 4000 лв.. Така че като спрем сходни неща в превоза, той самичък ще си купи нови еко рейсове. А не още веднъж българския поданик да заплаща за грешките и некомпетентността на хората, които ръководят сега Столична община и България. Съжалявам, само че парите са лимитирани. Ние би трябвало да ги инвнестираме в неща, които ще дадат максимален резултат. Затова ние би трябвало да либерализираме процедурите, да подпомогнем бизнесите да се преструктурират в зелена сила. Чиновниците би трябвало да бъъдат в помощ, а не да им пречат. ББР не би трябвало да бъде употребена за персонална банка на Пеевски и Борисов, а да бъде употребена за финансиране на действителни планове на семействата да си заменят печките на дърва и въглища на по-екологични разновидности, уточни Никола Вапцаров от " Изправи се! Мутри вън! "  

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР